Category: Ikke kategoriseret


Søger praktikant

Posted on 22nd januar, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Vi søger en praktikant her i foråret, til start så snart som muligt.

Du vil have med online marketsføring at gøre, SEO, adwords, affiliate, email-marketsføring, og grafik eller kodning, hvis det interessere dig.

Vi har tidligere haft praktikanter som var meget glade for  at være hos os, her bliver du aldrig sat til at lave kaffe eller noget andet lige gyldigt.

Du kommer premært til at sidde med Mackabler.dk, men der er også opgaver i pumacode.dk.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte mig på : [email protected]comcure.com – genialt!

Posted on 4th december, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Backup er altid svært, i sær med større sider, eller bare sider som ikke køre med et meget populært CMS. Det er let at finde et plugin til WordPress fx som kan lave en backup af din side, eller i hvert fald indholdet af databasen. Men hvis du skal have et PHP script til at lave en backup af alle filer på serveren, går det helt sikkert galt. På min egen Forsejt.dk er databasen så stor at serveren løber tør for ram før den har backet hele databasen op, også kan man ikke sende den som mail, da mails som regel er begrænset til 25mb.

Løsningen er at backup system som bruger FTP i stedet for, det bruger ikke den del af serveren som levere sider til kunderne og det er lettere og hurtigere at lave. comcure.com er en online service som …Lager status på forsiden.

Posted on 3rd december, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Når dine kunder kommer ind på din side, kommer de nok mest til et enkelt produkt, det er det produkt de køber og ligger i kurven med det samme, fordi dine tekster, forklarninger og billeder er så gode. Men Næsten alle kunder tager også et kig igennem alle produkter, bare lige for at se hvad der ellers kunne være, det gør mine kunder i hvert fald.

Når de så ser et eller andet de kan lide på produkt siden, handler det om at de bliver så interesseret at de køber den ting også. Jeg tænkte at det ville være en god idé på min butik at lave en lille knap, som lyser grøn, rød eller gul alt efter lager status. Og jeg vil her dele hvordan man laver sådan en. Det kan selvfølgelig ændre sig meget for shop til shop – …Betalingsystem til webshops

Posted on 3rd december, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Det er svært at finde det rigtige betalingsystem pga. skjulte gebyrer abonnmenter også forstår ingen at aftalerne med teller(internationale kort) og PBS(dankort) ikke er med en abonnmentet hos dit betalingsystem,  men nu er det blevet lidt lettere.

På kortgebyr.dk kan du finde ud af hvad du skal betale i gebyr for betaling, med lige din forretning, altså hvor mange ordre og hvad din gennemsnitlige ordre er på, er med i udregningen.

Hvis du står og skal vælge betalingsystem, så stik lige forbi, jeg valgte epay, uden at kende halvdelen af de gebyr som jeg endte med at betale og uden at vide at for min forretning er quickpay billigere 🙂

Besøg dem!

 Shoop webshop

Posted on 23rd maj, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. Kommentarer lukket til Shoop webshop

Skal du have en enkel webshop?

Så er Shoop det bedste system overhovedet!

Systemet er udviklet og drevet af et par danske CBS’er – jeg håber, det går dem godt!