comcure.com – genialt!


Posted on 4th december, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Backup er altid svært, i sær med større sider, eller bare sider som ikke køre med et meget populært CMS. Det er let at finde et plugin til WordPress fx som kan lave en backup af din side, eller i hvert fald indholdet af databasen. Men hvis du skal have et PHP script til at lave en backup af alle filer på serveren, går det helt sikkert galt. På min egen Forsejt.dk er databasen så stor at serveren løber tør for ram før den har backet hele databasen op, også kan man ikke sende den som mail, da mails som regel er begrænset til 25mb.

Løsningen er at backup system som bruger FTP i stedet for, det bruger ikke den del af serveren som levere sider til kunderne og det er lettere og hurtigere at lave. comcure.com er en online service som gør det.

Med Comcure.com skriver du dine FTP indstillinger ind på siden, også henter den hver nat en backup af din side, når du kommer i problemer, kan du hurtigt trykke restore, også gendanner servicen din hjemmeside, fra den dag du vælger.

Comcure.com tager også backup af din databasen, med samme system, du kan se ændringer og restore til hvilken som helst dag.

Husk at ligge en fil med navnet “.comcure_ignore” ind i din cache mappe, så ender du ikke ligesom mig med at skulle slette og indstallere igen, fordi dine “inodes”(filer) er brugt op.

Skærmbillede 2013-12-04 kl. 03.04.16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *