Webshop

butikMangler du en webshop? Det er en jungle at finde ud af hvilket system man skal bruge, der er så mange systemer og de har alle deres egne fordele og ulemper.

I Pumacode bruger vi et par systemer, alt efter hvad prisen på Webshoppen er og især hvor mange produkter systemet skal håndtere. Der er i virkeligheden ikke meget forskel på systemerne, de er alle lavet med samme koder og er lavet til at håndtere samme problem.

Alle webshopsystemer har alle samme funktioner, forskellen på systemerne er hvor mange funktioner man skal kode selv, og hvor mange funktioner der er lavet i forvejen.
Vi bruger WordPress, med et plugin som hedder WP e-Commerce, det andet system vi bruger hedder Shopify, begge systemer er de bedste til, hvad de kan.

WordPress er ekstremt dynamisk der er over 100.ooo aktive udviklere, hele tiden, på systemet, og næsten alle samme giver deres opfindelser væk gratis, dette gør at WordPress næsten altid er det bedste system til en webshop. Man kan tilføje funktioner meget hurtigt fordi de allerede er lavet, fx et forum, et avanceret galleri, lade brugerne upload billeder og andre interactive ting til brugerne, alt går hurtigt og let med WordPress. Men WordPress har nogen problemer med meget store webshops, hvis du har mange produkter, skal man bruge et system som er lavet til at håndtere de mange flere produkter.

I Pumacode bruger vi Shopify til de store webshop, andre bruger Mangento og Prestashop, som er 2 gode systemer, men Shopify har nogen funktioner som gør det bedre og mere enkelt at bruge. Shopify har en bedre og mere elegant side bag ved, hvilket gør det lettere at tilføje nye produkter, nye billeder eller se statestik for dine besøgene. Shopify har også indbygget webserver, det gør at du ikke skal tænke på hvilken server du skal vælge og om den bliver ved med at virke, Shopify bruger et “cloud” system som gør at din side ligger på en række servere, i hele verden, dette gør ikke bare siden hurtigere men også hurtigere i andre lande, dette gør at siden ikke er bundet til et enkelt land, men kan håndtere flere uden problemer.

Når man bygger en Webshop, løser man problemer, alle webshops er forskellige og alle webshopejere skal bruge forskellige ting, derfor er det vigtigt at have et system som er dynamisk og kan integreres med alle de forskellige eksterne systemer som findes rundt omkring, fx Post danmarks smart online API som giver en masse automatiske funktioner og Nets som giver Dankort betaling og de 100vis af andre systemer, som gør det smartere og lettere at være webshop ejer i Danmark og norderen.

Design

varekurvUanset hvilket system man vælger er webshoppens design fuldstændigt uafhænige  webshoppen kan have lige det design som du ønsker. I pumacode arbejder vi til dagligt med et par gode designere, som har en masse erfaring med at designe både store og små sider, så de er optimeret til konvertering og brugervenlighed. Det vigtigeste er at alt er designet så det giver mening for din indtjening, vi laver ikke fejl som koster dig som webshopejer penge.

Hvis man er mere prisbevist, og vil vente med et unikt design, kan man også vælge et standart design, der findes 100vis at sider som tilbyder færdigdesignede webshops, dette gør det hurtigt og let at få gang i en webshop, uden meget arbejde eller at det koster mange penge. På denne måde kan man hurtigt komme igang med en webshop, så man har råd til at gøre den unik senere.

I Pumacode har vi lavet webshop helt ned til 5.000kr og op til 65.000kr, vi er interesseret i alle webshops, så bare kontakt os.

Se eksempler her:

tunehein dk teamzinzino com followyourcolours com