WordPress side

wordpressI Pumacode har vi over 5 års erfaring med WordPress, vi har været igennem alle fejl og kan alle de små rettelser som gør WordPress brugbart til alt.

I Pumacode bruger vi næsten alt vores tid i WordPress vi laver næsten alle vores siden her, fordi WordPress er et dynamisk system som ikke har nogen begrænsninger, hvis man kender de små rettelser.

WordPress er kun en Backend, det betyder at WordPress kun er der hvor du retter indholdet, WordPress kan se ud som hvad som helst og er ikke begrænset af nogen faktorer. Du kan lave alt med WordPress.

Grunden til at man bruger WordPress er fordi Wordpress er ekstremt dynamisk og har over 100.ooo aktive udviklere, hele tiden. Hvis du har et problem, er der helt sikkert 1000 som har haft det samme problem, der er sikkert 100 som har skrevet om det/spurgt om hjælp, på nettet, og der er helt sikkert 10 som har løst problemet.
Det samme gælder plugins, alle funktioner du kan tænke dig til findes som plugins, og er allerede kodet, klar til at blive tilføjet til din side.

Mangler du et forum, et avanceret galleri, et system som lader dine brugere upload billeder og andre interactive ting, så findes det allerede til WordPress.

WordPress kan håndtere mange forskellige slags sider, fx en Professionel visitkort side, et online værktøj, en præsentationsside, et online niche forum, en blog eller mange andre.

WordPress er opensorce, og meget udbredt, så hvis du ombestemmer dig, eller bare vil prøve noget andet, er der helt sikkert 100 andre udviklere som kan overtage din opgave. Du skal heller ikke betale en dyr udvikler for at ændre små ting, det kan du helt selv klare i backenden.

WordPress kan let integres med alle de forskellige nyhedsbrev systemer, Facebook, twitter, Google+, pinterest og de andre sociale medier.

Du kan kontakte os på her.

Her er nogen eksempler.

bagnefoto-dk skipperphotography dk chiliconcarne dk uniqueartist dk hotel-lolland dk mobilab dk