Category: Blog


Slå ssl3 og SSL2 fra på en plesk server

Posted on 24th november, by anders in Blog. No Comments

Vi har vores egen server, det er rigtigt godt, men engang imellem skal man klare noget selv, som andre har et rigtig web administratore til at klare for sig.
Det tog os et godt stykke tid at få dette til at virke, jeg håber du skal bruge det.

Grunden til at man skal gøre dette er fordi SSL2 og SSL3 har en alvorlig fejl, som gør den sårbar, POODLE hedder det. Normalt bruger SSL TLS i stedet for SSL3, fordi TLS er den nye som efterhånden har vore ude meget længe, problemet er at man kan få en server til at vælge en anden version af SSL, dette gør din server sårbar. Dette er også derfor at du uden nogen problemer kan slå SSL2 og SSL3 fra, fordi ingen bruger det.

Det er meget simpelt, log ind i SSH til din server, sådan …


Prestashop’s google analytics modul

Posted on 22nd januar, by anders in Blog. No Comments

Jeg har lige opdateret vores presatshop til 1.5.6.1, og her opdagede jeg noget underligt, Google analytics modulet som ellers er bygget ind i presatshop, virkede stadig, men trackede ikke hvor mange penge man har omsat for, som den tidligere version gjorde.

Jeg forsøgte at rette op på det, selv, men kom ikke rigtigt nogen vegne, så jeg tog bare den gamle version af modulet og erstattede den nye.

Det virkede fint. Og tog 2 sek, man skal ikke engang ændre sine indstillinger på modulet 🙂

Her er det, så du kan downloade det. ganalytics, modulet er ikke mit og jeg har intet ændret i det. Det er bare den gamle verison, som virker bedre end den nye.

Så hvis du også har oplevet samme problem med det nye ganalytics, kan du downloade denne, og erstatte den gamle, der skulle ikke være andet at gøre end det.

Du …Søger praktikant

Posted on 22nd januar, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Vi søger en praktikant her i foråret, til start så snart som muligt.

Du vil have med online marketsføring at gøre, SEO, adwords, affiliate, email-marketsføring, og grafik eller kodning, hvis det interessere dig.

Vi har tidligere haft praktikanter som var meget glade for  at være hos os, her bliver du aldrig sat til at lave kaffe eller noget andet lige gyldigt.

Du kommer premært til at sidde med Mackabler.dk, men der er også opgaver i pumacode.dk.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte mig på : [email protected]WordPress billedeviser plugin.

Posted on 13th december, by anders in Blog. No Comments

Efter langt tids søgen, har jeg endelig fundet et ordentligt plugin til at vise billeder på mine wordpress sider.

Der er nogen krav, for det første skal det ikke fylde alverden, fordi det modsatte tyder på for meget ubrugeligt kode. Det skal bruge JQuery fordi det i forvejen ligger på alle siderne også skal det være let at ændre indstillinger for.

Jeg skal også bruge at man kan bruge piletasterne til at bladre imellem billeder eller fingrene hvis man er på en touchskærm. Også skal Esc virke til at lukke den.

Men det vigtigste som jeg aldrig har fundet før, er at den skal virke godt på alle mobiler, tablets samt PC’er. Det er underligt nok vildt svært.

Jeg har fundet det og det hedder Responsive Lightbox og kan gratis downloades her: http://wordpress.org/plugins/responsive-lightbox/.

Her kan du se en demo, ironisk nok med deres egne billeder.comcure.com – genialt!

Posted on 4th december, by anders in Blog, Ikke kategoriseret. No Comments

Backup er altid svært, i sær med større sider, eller bare sider som ikke køre med et meget populært CMS. Det er let at finde et plugin til WordPress fx som kan lave en backup af din side, eller i hvert fald indholdet af databasen. Men hvis du skal have et PHP script til at lave en backup af alle filer på serveren, går det helt sikkert galt. På min egen Forsejt.dk er databasen så stor at serveren løber tør for ram før den har backet hele databasen op, også kan man ikke sende den som mail, da mails som regel er begrænset til 25mb.

Løsningen er at backup system som bruger FTP i stedet for, det bruger ikke den del af serveren som levere sider til kunderne og det er lettere og hurtigere at lave. comcure.com er en online service som …