Socialemedier, konkurrencer og sponsorater


Posted on 10th august, by anders in Blog. No Comments

Connection-Generation-Logo4På mackabler.dk får vi rigtig mange mails fra folk som gerne vil sponsores, og åbenbart af os, det er fint, det er vi glade for – men …

Jeg har ikke oplevet endnu det har kunne betale sig, bare fordi mackabler bliver nævnt på en populær instagram profil, betyder det ikke at vi sælger mere.

Derfor har vi besluttet os for ikke at gøre det mere, hverken facebook, instagram, pinterest eller twitter – det kan simpelhen ikke betale sig. Vi har forsøgt med omkring 10 nu, og det virker bare ikke.

Til gengæld giver vi stadig mange ting væk til bloggere, ikke pga. deres læsere men pga deres link, det er Google søgemaskine optimering, det hjælper en del, selv om det er svært at sætte tal på et enkelt link kan man tydeligt se på sit salg at disse links betyder noget.

Også er vi også gennemgået tallende for like-konkurrencer på facebook, de giver ca. 0 kr i omsætning, men kræver en masse tid og kræver at man er villig til at give ting fra sin webshop gratis væk. De første par konkurrencer vi havde på mackabler.dk var meget gode, vi fik en masse interesse fra folk som tydeligvist synes vores butik var god, de delte lidt og vi fik en masse besøg, det var hyggeligt. Så lavede vi en konkurrence i samarbejde med en “stor blogger”, vi fik ca. 100 delinger ligeså mange likes og der var dødt, vi intet feedback, ingen besøg, ingen salg eller noget – det viste sig at efter vi gennemgik et par deltagere at vi var blevet ramt af konkurrence hunters på facebook, det er folk som deltager i 4-10 konkurrencer om dagen, om alt muligt, også deler de konkurrencerne med deres konkurrence-hunter venner på facebook. “den store Blogger” mente konkurrencen havde været en success, hun kunne selvfølgelig heller ikke se tallene.

Til gengæld betyder SEO rigtigt meget, og man kan også sagtens lave nyhedsbrev konkurrencer og tjene penge. Det var pointen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *