Passiv indkomst


Posted on 8th januar, by anders in Blog. No Comments

Affiliate MarketingI Pumacode har vi mange af vores egne projekter som mest af alt handler om at få Passiv indkomst. Jeg ved ikke om det er fordi vi alle 3 har læst 4 hour workweek eller det er noget vi er blevet enige om på grund af noget andet, men det er et stort fokus især for mig.

Hvad er passiv indkomst?

Hvis du ikke ved hvad Passiv indkomst er, vil jeg lige gøre det klart for dig. Det er meget lige til, det handler om at få indkomst, uden at skulle gøre noget for det. Det ville være dejligt hvis det var sådan det bare fungeret, men det er det ikke, man skal lave meget arbejde, også er det meningen at man har fast indkomst de næste mange år, uden at skulle gøre mere. Eksempler kunne være en pris-guide som mobilab.dk, her skal vi tilføje lidt data hver gang et mobil selskab ændre abonnementer også får vi ellers penge hver gang en bruger af mobilab.dk køber noget hos TDC, telia, 3 eller nogen andre. Der er mange måder at gøre dette på, og der er bestemt nogen som er mere vulgære end andre. Vi får penge igennem affilate marketing, det betyder at man får en del af et eventuelt salg, hvis man sender en kunde videre til en webshop.

Vi arbejeder efter princippet “Don’t be a dick”, altså hvis vi skal lave sådan noget her, skal vi gøre noget godt, vi skal lever noget information, som folk ville sætte pris på.

Derfor laver vi ikke masse-dropshipping-sider (Sider som sælger produkter fra en 3. webshop, men med en ekstra avance på alle varer) vi laver heller ikke de der “find den billigste iPhone her” sider, som bare lister 3 telefoner op, med nogen tilfældige priser og snyder folk til at trykke på et affilate link, så man få sine penge.

Vi laver alle 3 vores egne projekter, og har mere eller mindre god succes med det.

Det handler ikke om at blive rig, eller hurtigt rig, det handler om at have mere tid til det man synes er sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *