Pumacode og gratis arbejde


Posted on 21st november, by anders in Blog. Kommentarer lukket til Pumacode og gratis arbejde

De sidste par måneder har vi modtaget over 10 henvendelser angående gratis opgaver.

De starter som regel med, jeg er studerende og har ikke nogen penge, eller vi er en velgørende virksomhed som ikke har overskud – de er fine, jeg kan godt se at det er svært at få sat en ordentlig side op, hvis man ingen penge har, og det er fair at sende et par mails ud, for at finde ud af om det kan gøres gratis – men så er der de andre.

De mails starter med, jeg har et super godt netværk, Jeg har mange venner som mangler sider eller denne hjemmeside ville se super godt ud på dit CV, i Pumacode har vi hørt det 100 gange, og da vi var yngre hoppede vi endda på et par af dem, det endte aldrig så godt, de kunder man får hvis man giver sine servicere gratis ud er altid meget krævende, har ikke respect for at ting tager tid, og forlanger altid mange gange mere end den opgave de beskrev i starten – til og med har vi aldrig modtaget kunder pga de fede netværk eller venner vores gratis kunder har haft.

Vores kunder er meget tilfredse med os, især dem som betaler, vi får massere af nye kunder igennem de gamle og vi yder altid alt hvad vi kan, for atgøre oplevelsen så god som muligt. Men

Vi er ikke interesseret i gratis arbejde, med mindre det er for en sag, vi kan sætte os ind i.

Mange tak.

Der er lukket for kommentarer.